Jenny, lager Dagab

Vad har du för arbetsuppgifter?
Vi har schemalagd arbetsrotation vilket gör att jag har tre huvudsysslor som jag varvar mellan. Ibland arbetar jag på varumottagningen med att ta emot varor, kolla av mot följesedel och märka upp pallar. Andra dagar arbetar jag på höglyften som kör varor från varumottagningen ut till lagret. När jag kör höglyft ser jag också till att det alltid finns varor på plockplatserna i golvhöjd. Den tredje sysslan jag har är att plocka och packa varor som chaufförerna kan köra ut till butikerna.

Hur ser du på service/kundbemötande?
Det är viktigt att jag drar mitt strå till stacken så att det plockas rätt varor och att de packas så de håller ända ut till butiken. Vi jobbar ständigt med att höja kvaliteten på vårt arbete. Att få varor ut till butik är ett teamarbete ända från Sortiment & Inköp via oss som plockar på lagret till chaufförerna som kör ut det. Det är viktigt att alla tar ansvar för sin del.

Hur länge har du jobbat här på Dagab?
Jag sommarjobbade på kött & chark under sex år och sedan började jag jobba heltid på Ost & Mejeri. Nu har jag jobbat här i 14 år. När jag började fick jag möjlighet att ta körkort i låglyftande truck. Och några år senare för höglyftande truck.

Hur tycker du det är att jobba för Dagab?
Det känns inte som om jag jobbar i en stor koncern utan på ett litet företag där jag får vara med och påverka hur vi ska lösa arbetet t ex inför storhelgerna. Det är högt i tak och jag vågar säga vad jag tycker. Det är en härlig gemenskap med arbetskamraterna. Vi har roligt!

Senast uppdaterad: 2011-03-14 09:57

Dela med dig