En ännu bättre affär med Willys+

2013-02-11 12:51

Som Willys+kund kan du göra en ännu bättre affär och samtidigt förenkla din vardag. Låt oss presentera Willys+.

Willys+ är Willys med ett plus i kantenWillys+ är Willys med ett plus i kanten
Du som ansluter dig till Willys+ får varje vecka ännu fler och bättre erbjudanden. 16 stycken för att vara exakt, som gäller både på Willys och Willys Hemma. Billigt blir billigare!

Anslut dig på en minut
Du är redan övertygad, visst? Nu är du bara ett klick bort från att bli Willys+kund. Fyll i dina uppgifter, sen är det klart och du kan direkt utnyttja veckans Willys+erbjudanden. Vill du veta mer om Willys+? Fortsätt läsa.

Koppla ditt betalkort till Willys+Du har redan ett Willys+kort i plånboken
Willys+ är enkelt. Du behöver inte ens ett nytt kort i plånboken. Istället visar du din legitimation i kassan för att ta del av dina erbjudanden. Vill du ha det ännu enklare kopplar du ditt VISA eller Mastercard till Willys+ framme i kassan. Då dras rabatterna automatiskt när du betalar.

Smarta förslag varje vecka
De flesta av veckans 16 Willys+erbjudanden ingår i något som kallas Smarta förslag. Med Smarta förslag får du tips på vad du kan handla till middag samt förslag på varor som passar bra ihop för säsongen eller andra teman. Din vardag blir alltså både billigare och enklare med Willys+.

Ladda ner Willys+appen
Med Willys+appen har du alltid inköpslistor och erbjudanden med dig i fickan. Willys+appen finns till iPhone och Android. Självklart är den gratis.

Dela med dig