Hallå där Camilla Weiner, kommunikationsdirektör, varför deltar Axfood på Sustainability day?

2010-04-19 08:42

"Sustainability day den 20 april är ett bra tillfälle att berätta mer om vårt hållbarhetsarbete, vi har ju faktiskt gjort en hel del. Vi vill också förstärka bilden av Axfood som det ansvarstagande företaget som bryr sig. Det är Sveriges största konferens för hållbarhet och ett utmärkt forum att presentera vårt hållbarhetsarbete på.

Dessutom har vi arbetat fram ett nytt hållbarhetsprogram som kommer att lanseras på hållbarhetsdagen. Axfoods nya hållbarhetsprogram innehåller en rad konkreta mål som berör produkter, transporter och energianvändning i lager och butiker. Vi har satt både ambitiösa och tuffa mål och programmet är en viktig del i vårt arbete mot målet att bli bäst i branschen på hållbar utveckling!"

Axfood lanserar det nya hållbarhetsprogrammet på en presskonferens kl.10.30 på Sustainability day den 20 april  på Cirkus i Stockholm. Det publiceras även på här på axfood.se.

Sustainability day är Sveriges största konferens om hållbar affärsutveckling. Arrangör är tidningen MiljöAktuellt och Näringslivets Miljöchefer. Dagen går av stapeln den 20 april på Cirkus i Stockholm, Axfood är silversponsor.

Kommentera (0 kommentarer) Dela med dig
Skriv en kommentar    
Användarverifikation Bild för användarverifikation