Hemköp Ryd årets butik

2009-09-02 13:15

Hemköp Ryd i Linköping korades till vinnare i tävlingen Årets Butik på Dagligvarugalan i Stockholm den 1 september. Priset fick de bland annat för att de utstrålar matglädje, för det breda sortimentet i butiken och den eleganta och funktionella butiksdesignen.

Anette och Leif Jacobsson driver Hemköpsbutiken Ryd och tog igår kväll emot priset för Årets Butik inför 400 åskådare i Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm.

Anette och Leif Jacobsson

 

Anette, hur känns det?

– Det känns helt fantastiskt! Vi är jätteglada och väldigt stolta.

Vad betyder det att ni vunnit priset?

– Det känns jättestort – det här priset innefattar ju allt som det handlar om att driva butik. Det är matbutikernas Oscar!

Hur ska ni fira vinsten?

– Vi firade igår kväll och kommer att fortsätta fira när vi kommer tillbaka till Linköping. På fredag bjuder vi på tårta i butiken och på kvällen ska vi gå ut allihop på stan.

Vad tror du har gjort att ni vunnit priset?

 – Vi är ett glatt gäng som alla bidragit till vinsten. Vårt mål är att inspirera kunden, när de kommer till oss ska de få mer än vad de tänkt sig.

Hemköp Ryd tog hem priset i konkurrens med City Gross i Höganäs och ICA Kvantum i Kungsbacka. Dagligvarugalan hölls på Grand Hotel i Stockholm och arrangör är Fri Köpenskap.

Kommentera (1 kommentarer) Dela med dig
  1. Skrivet av: Annika 2009-10-06 08:29

    Det är de verkligen värda, det är den affären jag handlar i dagligen och den är verkligen något utöver det vanliga! Grattis!

Skriv en kommentar    
Användarverifikation Bild för användarverifikation