Hemköp nyinviger kedjans största butik

2009-10-20 10:37

Nyinvigningen av Hemköp Frölunda Torg lockade ca 18 000 kunder till öppningshelgen i slutet av oktober. Hemköp på Frölunda Torg etablerades 1966 och är kedjans största butik.

Under dagen fick kunderna slussas in i omgångar så att personalen skulle hinna med. På en nästan dubbelt så stor yta som tidigare kan kunderna ta del av ett stort sortiment av färdiglagat, en avdelning för butiksbakat bröd och en rejält tilltagen frukt- och gröntavdelning.  Flest kunder samlades vid den inbjudande delidisken där medarbetarna hade fullt upp hela dagen.

– Tanken är att man inte ska behöva handla i fler butiker – allt i matväg ska rymmas här. För att kundmottagande ska bli lika bra som utformningen har vi satsat extra på säljutbildning för hela personalen. Målet är att bli den bästa matbutiken i Göteborg och den ska vara väl värd ett besök även om man bor utanför Frölunda Torg, säger butikschef Mikael Pettersson.

För att förbättra servicen har 8 snabbkassor installerats som ett komplement. Tekniken är ny inom Hemköp och innebär att kunden själv både scannar in varorna och betalar. Målet är att spara tid för den som handlar samt att minska köerna i butik.

Kommentera (0 kommentarer) Dela med dig
Skriv en kommentar    
Användarverifikation Bild för användarverifikation