Ny Hemköpsbutik i Stockholms innerstad

2011-05-11 09:17

Under våren 2012 öppnar en helt ny butik på ca 1 500 m² på Birger Jarlsgatan i Stockholm där fokus kommer att ligga på delikatesser, färskvaror och färdigmat.

Hemköp Birger Jarlsgatan kommer att erbjuda sina kunder ett brett och varierat sortiment med mycket inspiration. Butiken kommer att testa mycket nyheter och bland annat satsa på KRAV-märkt kött, stenugnsbakat bröd och en välfylld delikatessdisk.

- Det är fantastiskt roligt att kunna erbjuda våra Stockholmskunder ytterligare en riktigt bra matbutik med ett brett, varierat och prisvärt sortiment. Vi gör det enkelt för våra kunder att hitta färdiga måltidslösningar till såväl frukost, lunch som middag. Vi hoppas göra området mer attraktivt med en bra färskvarubutik som också ska fokusera på delikatesser. Kunderna ska kunna hitta allt de behöver både under dagen men även på vägen hem efter jobbet och på helgerna, säger Ola Andersson, vd för Hemköp.

Närmaste Hemköpsbutiker idag är Hemköp Odenplan och Hemköp Östermalmstorg.

Kommentera (1 kommentarer) Dela med dig
  1. Skrivet av: Johan 2011-10-17 08:49

    Äntligen! Det här området har helt sinnesjukt dåliga matbutiker vars utbud och personal tar död på allt vad hönskan att laga mat heter. 

Skriv en kommentar    
Användarverifikation Bild för användarverifikation