Triss i nya Willysbutiker

2010-11-18 15:41

Inom loppet av en vecka slår tre nya Willysbutiker upp sina portar. Butikerna i Vara och Jönköping är helt nya etableringar medan butiken i Ängelholm ersätter en befintlig butik.

Det märks att etableringstakten på Willys är hög. Öppningar av nybyggda butiker brukar vanligtvis ske med ganska glesa mellanrum. Nu öppnar Willys tre nybyggda butiker på sju dagar.

I Vara kommer Willys att öppna en ny butik på en nyetablerad handelsplats nära centrum men vid ett trafikorienterat läge. Willys i Vara öppnar kl 10 på onsdag vecka 46.

Den nybyggda Willysbutiken i Ängelholm är belägen på nya handelsplatsen Brännborns Center och inrymmer dubbelt så mycket butiksyta som den tidigare Willysbutiken 500 meter från nybygget. Willys i Ängelholm öppnar kl 18 på onsdag vecka 46.

Vecka 47 öppnar den tredje nybyggda Willysbutiken på handelsområdet A6 Center i Jönköping. Det blir också Willys fjärde etablering i Sveriges tionde största stad. Sedan tidigare finns Willys Österängen, Willys Råslätt samt Willys Hemma Torpa.

Dela med dig