Sista ansökningsdag: 08 JANUARI 2019

E-handelskoordinator till Willys Strängnäs Solberga

 • Karriärmöjligheter

  Karriärmöjligheter

 • Jämställd lön

  Jämställd lön

 • Personalrabatt

  Personalrabatt

 • Tjänstepension

  Tjänstepension

 • Friskvårdsbidrag

  Friskvårdsbidrag

 • Utfyllnad föräldrapenning

  Utfyllnad föräldrapenning

Allmän information

Vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser. Nu söker vi en engagerad och positiv Butiksmedarbetare som vill vara med och ge våra kunder en positiv butiksupplevelse och branschens bästa bemötande. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Alla vi som jobbar på Willys har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Men det är kombinationen av låga priser, brett sortiment, hög kvalitet och omtanke om människor och miljö som är nyckeln till vår framgång. Nu behöver vi en e-handelskoordinator till Willys Strängnäs Solberga. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med en provanställning.

Det här får du göra

Om du har jobbat ett tag i butik och är redo för nästa steg i din utveckling är rollen som e-handelskoordinator något att satsa på. I din roll ingår det att:

 • Planera och koordinera för plock, pack och utlämning av e-handelsvaror (bland annat i systemet CUB) 
 • Vara primär kontakt med kundtjänst och transportörer för e-handelsfrågor 
 • Analysera och diskutera butikskapacitet med butikschef samt eventuella ändringar i butikskapaciteten sker i samråd med butikschef 
 • Förse input till driftsansvarig e-handel på Willys om butikskapaciteten 
 • Hjälpa till att analysera och driva igenom ändringar på leveransscheman och driftrutiner för e-handeln i samråd med butikschefen och den driftsansvarige för e-handeln på Willys
 • Driva e-handelsspecifika områden i butiken ledningsgrupp 
 • Upprätta och underhålla plockslingan.

Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, uppföljningar och koordinering av arbete inom e-handel. Kort sagt handlar rollen om att planera och driva arbetet så att butiken når nya höjder.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Du är intresserad av IT/teknik och av Willys Digitala kunderbjudande. Vidare har du jobbat inom dagligvarubranschen i några år och har därför goda kunskaper om varorna och produkterna som du hanterar. Du är analytisk och kan dra insikter från rapporter för förbättring i butiksprocessen. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande och kvalité. Vidare jobbar du effektivt, strukturerat och är handlingskraftig. Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet för att skapa en inspirerande köpupplevelse för våra kunder. Du är bra på att koordinera arbete och är problemlösningsorienterad. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arbete inom stormarknad. 

Mer information

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Via Axfoodakademien, vår utbildningsenhet, erbjuds du ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Sven-Ove Weidne, butikschef, Tel:0152-22851. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post utan hänvisar till vår hemsida: https://www.willys.se/jobb

Information om bolaget

Willys är Sveriges ledande lågpriskedja inom dagligvaruhandeln. Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges billigaste matkasse. Willys koncept bygger också på ett brett sortiment, inte minst inom färskvaror som frukt och grönt. Willys har cirka 200 butiker över hela landet, varav ett fyrtiotal utgörs av våra närbutiker som heter Willys Hemma. Willys omsätter ca 25,4 miljarder kronor (2017) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista. Läs mer om oss på www.willys.se.

Information

Willys logotyp
 • Ort: Strägnäs

 • Anställningstyp: Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag: 2019-01-08

 • Funktion: Butik - medarbetare