Sista ansökningsdag: 25 JANUARI 2019

Framtidens ledare sökes till vårt Ehandels lager i Göteborg

 • Karriärmöjligheter

  Karriärmöjligheter

 • Jämställd lön

  Jämställd lön

 • Personalrabatt

  Personalrabatt

 • Tjänstepension

  Tjänstepension

 • Friskvårdsbidrag

  Friskvårdsbidrag

 • Utfyllnad föräldrapenning

  Utfyllnad föräldrapenning

Allmän information

Dagab KPL hanterar vår e-handelsverksamhet, plock av matkassar för utkörning till privatkunder i Göteborgsregionen. Vårt lager ligger i Västra Frölunda och vi söker nu två arbetsledare som ska ansvara för matkasseplocket.

Bli en av oss

Vi söker nu 2 stycken arbetsledare till vårt E handels Lager i Göteborg! För att leda vår e-handelsverksamhet som expanderar behöver du våga prova nya saker, ta beslut, utvärdera och vid behov, förändra arbetssätt och metoder.

Det här får du göra

Du driver och ansvarar för den dagliga operativa driften av matkasseplocket där du leder, fördelar och följer upp det dagliga arbetet. Alla medarbetare är ännu inte på plats så du kommer att bidra och bygga upp vår verksamhet där du förväntas forma och skapa de bästa arbetsförhållanden för våra medarbetare samt säkerställa introduktion och utbildning av nya medarbetare. Du rapporterar till lagerchef och bidrar till att planera arbetet både på kort och lång sikt, kostnadsuppföljning, tidsåtgång och schemaläggning, driva förbättringsarbete och skapa effektiva lösningar. Du kommer att ansvara för ett tjugotal medarbetare. I din roll som arbetsledare ingår att säkerställa leveranskvalité, god arbetsmiljö och hälsa samt hantering av arbetsrättsliga frågor.

Det här förväntar vi oss

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från lagerverksamhet eller från livsmedelsbutik, haft uppdrag eller roll som innefattat att leda andra. Du är självständig och målmedveten, har en god kommunikativ förmåga, är lyhörd och har ett inkluderande ledarskap. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom lager eller logistik. För att klara rollen behövs kunskaper i MS office och förmåga att lätt sätta dig in i olika IT-system. Du behärskar svenska i tal och skrift, meriterande med kunskaper i ytterligare språk.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (där viss skiftgång på kväll och helg ingår) som inleds med sex månaders provanställning. Du är placerad vid Dagabs E-handelslager i Västra Frölunda. Frågor om tjänsten besvaras av lagerchef Peter Andersson på 031- 57 65 35, peter.andersson@axfood.se Tillträde enligt överenskommelse. Din ansökan Välkommen med din ansökan senast den 2019-01-25. Vi intervjuar löpande med start i början på Februari 2019, så välkommen med ditt CV och personligt brev. Vid rekrytering använder vi oss av drogtester samt arbetspsykologiska tester.

Information om bolaget

Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. Våra ledare erbjuds även ledarutbildning via Axfoodakademien. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss. Mångfald Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Information

Dagabs logotyp
 • Ort:

 • Anställningstyp: Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag: 2019-01-25

 • Funktion: Lager