Gå direkt till innehåll

Hej student – välkommen till Axfood!

Ung kille på Axfoods lager

Hej student – välkommen till Axfood!

Vill du utvecklas tillsammans med oss? Vad roligt! Framtiden formas av dagens unga talanger. Välkommen till Axfoodfamiljen för att starta din karriär inom handeln.

Efter gymnasiet

För dig som nyligen har tagit studenten finns många möjligheter inom koncernen. Ett bra sätt att komma in på arbetsmarknaden är genom att få sitt första jobb i en av våra butiker eller på lager.

Läs mer om möjligheterna hos Axfood efter gymnasiet

Traineeprogram

Vi uppmuntrar nytänkande som gör skillnad både inom företaget och i samhället. Därför satsar vi på traineeprogram – för dig som redan jobbar i någon av våra butikskedjor eller har läst ekonom- eller ingenjörsprogram på högskolenivå, gärna inom logistik, IT, marknad eller statistik.

Läs mer om Axfoods olika traineeprogram

Uppsats- och examensarbete

När vi jobbar med studenter som skriver uppsats eller examensarbete utgår vi från ett affärsmässigt behov. Ämnet ska vara utvecklande och relevant – både för oss och för dig. Vi gillar att ta in nya perspektiv och tar årligen emot upp till fem uppsats- eller examensarbeten.

Läs mer om att skriva uppsats- eller examensarbete hos Axfood

Samarbeten

Studenter är en viktig målgrupp för oss och tillsammans kan vi möjliggöra en framtid med bra och hållbar mat för alla. Som en del av Axel Johnson-koncernens retailklubb samarbetar Axfood med Center for Retailing vid Handelshögskolan i Stockholm.

Läs mer om Axfoods samarbeten med studenter