Gå direkt till innehåll
Skrattande medarbetare på Axfood

Axfood som arbetsgivare – en familj av möjligheter

Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat.

Vårt arbetsgivarerbjudande består av fem viktiga delar:

Utvecklingsmöjligheter – vi växer tillsammans

Vår framgång börjar med dig. Vi tar lyhört tillvara på talang och idéer, i en miljö där det är uppskattat att våga tänka nytt. Vi uppmuntrar till lärande – om du inte kan, kan du lära dig. Att vi växer och utvecklas tillsammans med dig gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch.

En i laget – välkommen in i gemenskapen

Teamkänslan är stark i varje bolag och som en del av Axfoodfamiljen är vi alltid hjälpsamma och lyhörda mot varandra. Här råder en jag-får-vara-mig-själv-och-jag-har-hittat-hem-känsla. Gemenskapen är en viktig anledning till varför vi går till jobbet med glädje och energi.

Samhällsengagemang – vi gör skillnad i det stora och i det lilla

Här finns stora möjligheter att påverka samhället vi lever i idag och imorgon. Initiativ efter initiativ visar att vi kan göra stor skillnad. Vi är på jakt efter positiva nytänkare som tillsammans med oss vill arbeta nyfiket och engagerat med omtanke för människa, mat och miljö.

Passion för mat och människor – tillsammans för en bättre vardag

Vi har en viktig funktion i samhället och är stolta över att vara en del av alla människors vardag. Tillsammans med dig vill vi möjliggöra en bättre vardag där alla kan dela glädjen för prisvärd, bra och hållbar mat.

Olika koncept, en familj – styrkan i våra olikheter

Vi är en unik koncern med olika matkoncept som vilar på tydlig samverkan. Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Här får du samarbeta och utvecklas både i ditt eget och med andra bolag inom familjen. Genom våra många bakgrunder, kompetenser och erfarenheter bildar vi tillsammans ett starkt lag.