
Axfoods sändningar
I Axfoods sändningar delar experter inom Axfood med sig av kunskaper och inspiration inom sina specialområden. Vi förmedlar våra insikter kring allt från hållbarhet till branschutmaningar, trender och vad som sker i omvärlden.
AxTalks: Inkludera mera
Patrik Gröndahl, chef medarbetarupplevelsen, Annika Zettermarck, chef IT-utveckling och Sofia Hällsten, kommunikationsansvarig HR diskuterar hur Axfood arbetar med inkludering i vårt AxTalks från maj 2023.
AxTalks: Biologisk mångfald
Axfoods hållbarhetsinnovatör Helena Allard och Peter Hellström, ansvarig hållbarhetskommunikation delar med sig av sina kunskaper kring biologisk mångfald och dess betydelse i vårt AxTalks från mars 2023.
Mat 2030
Åsa Domeij, hållbarhetschef på Axfood presenterar innehållet i Axfoods rapport Mat 2030 – vårt förslag till en hållbar livsmedelsstrategi för Sverige i vår sändning från oktober 2022.
AxTalks: Cybersäkerhet
Axfoods informationssäkerhetschef Elin Ryrfeldt och IT-säkerhetschef Gustav Blockert hjälper dig förebygga, identifiera och hantera cyberhot i vårt Axtalks från oktober 2022.
Axtalks: Lärande och utveckling inom Axfood
Annika Devert, chef på Axfoodakademien, och lärandespecialisterna Henrik Ladström och Amanda Platon presenterar Axfoods lärandeorganisation i vårt Axtalks från juni 2022.
Axtalks: Socialt ansvar i leverantörskedjan
Kristina Areskog Bjurling, gruppchef hållbarhet på Axfoods inköps- och logistikbolag Dagab, berättar hur Axfood arbetar för att förbättra arbetsvillkoren i leverantörsleden i vårt Axtalks från maj 2022.
Axtalks: Schyssta proteiner
Desiré Cichy, hållbarhetsansvarig på Hemköp, berättar vad som är schyssta proteiner och hjälper dig göra mer hållbara val när du handlar kött, fisk, ägg och växtbaserat i vårt Axtalks från maj 2021.
Axtalks: Plastbantning
Axfood har plastbantat över 100 ton inom våra egna märkesvaror. Karin Grönskog, förpackningsutvecklare på Dagab, berättar vilka insatser vi har gjort i vårt Axtalks från mars 2021.