Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Axfoods sändningar

I Axfoods sändningar delar experter inom Axfood med sig av kunskaper och inspiration inom sina specialområden. Vi förmedlar våra insikter kring allt från hållbarhet till branschutmaningar, trender och vad som sker i omvärlden.

Mat 2030

Åsa Domeij, hållbarhetschef på Axfood presenterar innehållet i Axfoods rapport Mat 2030 – vårt förslag till en hållbar livsmedelsstrategi för Sverige i vår sändning från oktober 2022.

AxTalks: Cybersäkerhet

Axfoods informationssäkerhetschef Elin Ryrfeldt och IT-säkerhetschef Gustav Blockert hjälper dig förebygga, identifiera och hantera cyberhot i vårt Axtalks från oktober 2022.

Axtalks: Lärande och utveckling inom Axfood

Annika Devert, chef på Axfoodakademien, och lärandespecialisterna Henrik Ladström och Amanda Platon presenterar Axfoods lärandeorganisation i vårt Axtalks från juni 2022.

Axtalks: Socialt ansvar i leverantörskedjan

Kristina Areskog Bjurling, gruppchef hållbarhet på Axfoods inköps- och logistikbolag Dagab, berättar hur Axfood arbetar för att förbättra arbetsvillkoren i leverantörsleden i vårt Axtalks från maj 2022.

Axtalks: Schyssta proteiner

Desiré Cichy, hållbarhetsansvarig på Hemköp, berättar vad som är schyssta proteiner och hjälper dig göra mer hållbara val när du handlar kött, fisk, ägg och växtbaserat i vårt Axtalks från maj 2021.

Axtalks: Plastbantning

Axfood har plastbantat över 100 ton inom våra egna märkesvaror. Karin Grönskog, förpackningsutvecklare på Dagab, berättar vilka insatser vi har gjort i vårt Axtalks från mars 2021.