Gå direkt till innehåll

Axfood kapitalmarknadsdag 2023

Den 24 november anordnar Axfood en kapitalmarknadsdag för institutionella investerare, analytiker och finansiell media. Syftet med kapitalmarknadsdagen är att ge en uppdatering om koncernens långsiktiga strategi och genomförandet av denna.

Plats

Kapitalmarknadsdagen kommer att hållas på Axfoods nya högautomatiserade logistikcenter, Björnängsvägen 16 i Bålsta utanför Stockholm. Eventet inleds klockan 9.00 och beräknas pågå till klockan 13.00, följt av lunch. Transfer till och från anläggningen kommer att arrangeras från centrala Stockholm.

Agenda

Fokus kommer bland annat ligga på utvecklingen av framtidens logistik, och dagen inkluderar även en rundtur i logistikcentret i Bålsta. Presentationer kommer att hållas av medlemmar ur koncernledningen. Eventet hålls på svenska men översätts i realtid till engelska. En mer detaljerad agenda och ytterligare information kommer att publiceras i närmare anslutning till eventet.

Meddela oss om du är intresserad av att delta på Axfoods kapitalmarknadsdag 2023 genom att anmäla ditt intresse. Anmälan garanterar inte en plats vid eventet eftersom platserna är begränsade. Institutionella investerare, analytiker och finansiell media kommer att prioriteras. Besked om plats skickas ut via e-post.