Gå direkt till innehåll
Snabbgross-butik

Snabbgross – en av Sveriges ledande restauranggrossister

Snabbgross är en av Sveriges ledande restauranggrossister med en kundbas inom restaurang, snabbmat och café. I butiker och e-handel erbjuds personlig service, tillgänglighet och kvalitet.

Prisvärt sortiment för företagskunden

Tack vare ett brett sortiment med över 13 000 artiklar kan Snabbgross erbjuda prisvärda råvaror för bland annat storkök, pizzerior, gatukök, caféer och konditorier. Detta i kombination med personlig service och god tillgänglighet, geografiskt såväl som genom generösa öppettider, gör Snabbgross till en av Sveriges ledande restauranggrossister.

Medvetna val i butikerna

Hållbarhet är en viktig fråga för Snabbgross. Butikerna använder ledbelysning i frysar och miljöbelysning, använder enbart miljömärkt el och säljer inga rödlistade fiskar och skaldjur. Ett eget smart digitalt källsorteringssystem gör källsorteringen effektiv. I många av butikerna återvinns värmen som alstras för att driva kyl- och frysanläggningar och används till uppvärmning av butiken.

Snabbgross finns tillgängligt över hela landet genom 25 butiker från Luleå i norr till Malmö i söder. Snabbgross erbjuder även e-handel.

Nyckeltal 2019

Nettoomsättning: 3 443 (3 241)
Rörelseresultat: 167 (121)
Rörelsemarginal: 4,8% (3,7%)
Antal butiker:
 25* (24)
Medelantalet anställda: 411 (401)

*26 butiker från december 2020

Läs mer på snabbgross.se