Gå direkt till innehåll
Garant ekologisk mango

Axfoods egna varor – varumärken

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av egna varor – som dessutom älskas av våra kunder. Hit hör populära varumärken så som Garant, Eldorado och Minstingen.

Samlingsbild på varor från Garant

Garant – garanterat bra urval

Genom Garant kan vi erbjuda god, bra och prisvärd mat av hög kvalitet. Sortimentet är noga utvalt med omtanke om djur, människa och miljö. Garant utvecklas i takt med tiden för att ligga i framkant gällande mattrender, hälsa och hållbarhet. Garant erbjuder ett brett utbud av ekologiska och svenska varor. Även det vegetariska sortimentet utvecklas löpande för att kunna erbjuda vegetariska alternativ som både smakar gott och är enkla att tillaga.

Läs mer på garantskafferiet.se

 

Samlingsbild på varor från Eldorado

Eldorado – varor att lita på, till ett lågt pris

Eldorado står för attraktiva lågprisvaror och är ett tryggt och smart val för den prismedvetna kunden. Genom stora inköpsvolymer och enklare specifikationer nås låga priser, utan att ge avkall på säkerhet och omsorg för värdekedjans påverkan på människa och miljö.

Läs mer på eldoradovaror.se

Läs mer om innehållet i Eldorados produkter inom tvätt och rengöring

Samlingsbild på varor från Såklart

Såklart – klimatkompenserat och hållbart

Såklart är vårt varumärke för rengörings-, tvätt- och kroppsvårdsprodukter där vi tar extra stor hänsyn till miljön när vi utvecklar produkterna. För den klimatpåverkan som trots allt uppstår kompenserar vi genom att investera i projekt med motsvarande positiv påverkan på miljön. Större delen av Såklarts sortiment är parfymfritt och rekommenderas av Astma & Allergiförbundet. Produkterna är även Svanen-märkta eller märkta med Ecocert, vilket innebär att de innehåller ett minimum av miljö- och hälsofarliga ämnen.

Läs mer om innehållet i Såklarts produkter inom tvätt och rengöring

 

Samlingsbild på varor från Minstingen

Minstingen – gillas av vuxna, älskas av barn

Minstingen lanserades 2016 och sortimentet innehåller blöjor, våtservetter, barnmat och annat för barn upp till tre år. Minstingens varor är samtliga Svanen-märkta och kännetecknas av bra kvalitet, prisvärdhet och en tilltalande design. Sortimentet kommer att breddas på flera områden inom barnsegmentet, så här finns mycket att se fram emot!

Läs mer på minstingen.se

 

Samlingsbild på varor från Fixa

Fixa – allt för hemmet

Fixa är varumärket för hemmet med ett brett och prisvärt sortiment av riktigt hög kvalitet. Sortimentet spänner över förvaring, matlagning och städutrustning likväl som toalett- och hushållsartiklar samt tvätt- och rengöringsprodukter.

Läs mer om innehållet i Fixas produkter inom tvätt och rengöring

 

Samlingsbild på varor från Premier

Premier – drycker för alla i familjen till vardag och fest

Premier var det första varumärket i Sverige med pant på saftflaskor. I sortimentet finns klassiska svenska smaker, mineralvatten, amerikanska klassiker och några ovanligare smaker. Alla drycker testas noga av en testpanel och håller samma kvalitet som ledande varumärken. Sortimentet utökas regelbundet för både stora och små.

 

gastrino_samlingsbild.jpg

Gastrino – från proffs till proffs

Gastrino erbjuder produkter i storpack i första hand framtagna för storkök. I dagsläget finns ett 30-tal Gastrino-artiklar, bland annat pasta, krossade tomater, pesto, oliver, ägg, hamburgerdressing och bearnaisesås. Gastrinos produkter ska bidra till enkelhet och matglädje för Snabbgross restaurangkunder.

Övriga varumärken inom våra egna varor som du också kan hitta hos Axfoods butikskedjor: Dazzley, Spicefield, Powerking, Banderos, Monte Castello, Fraiche D'or, Frischgold, Fresca D'oro, Omega och Smart Pets.