Efter gymnasiet

Det kan vara svårt att få sitt första jobb. Därför satsar vi extra på dig som är ung och vill komma in på arbetsmarknaden.

Vill du jobba i en spännande och ständigt aktuell bransch? Vi på Axfood behöver drivna och engagerade medarbetare som vill jobba inom handeln och utveckla vår affär tillsammans med oss. För dig som nyligen har tagit studenten finns många möjligheter inom koncernen. 

Jobba i våra butiker eller på lager

Tidigare erfarenhet av detaljhandeln är inte ett måste för oss – vi välkomnar alla! Det vi värderar högt är engagemang, samarbete, serviceförmåga och kostnads- och kvalitetsmedvetenhet. Och såklart – din passion för mat och människor.

Ett bra sätt att komma in på arbetsmarknaden är genom att få sitt första jobb i en av våra butiker. Där ser du till att alla hyllor är välfyllda med fräscha varor och att du ger våra kunder den bästa kundupplevelsen. Du kommer att ha en tempofylld vardag där ingen dag är den andra lik och där du inspirerar och bidrar till att fler kan äta bra och hållbar mat.

Har du fyllt 18 kan du också jobba på ett av våra lager, där du plockar varor till våra butiker och ser till att butikerna får rätt varor på rätt sätt och i tid. Vi har röststyrda plocksystem och truckar som hjälper dig att navigera snabbt och smidigt i våra välfyllda lager. Dessutom har du på vissa av våra lager tillgång till gym så att du kan hålla dig frisk och i form.