Gå direkt till innehåll

Möt våra medarbetare

Läs intervjuer med möjliggörare inom Axfoodfamiljen. Tillsammans jobbar vi för att skapa mer livskvalitet för alla.

Youcef jobbar med digital utveckling och e-handel. Hans modeller ger kunder inom koncernen en bättre och mer personifierad upplevelse.

Arbetsuppgifterna på Axfoods redovisningscenter, ARC, är varierande och arbetsmiljön är inkluderande. Därför stormtrivs Lena Kristof.

Frida Ridderstolpe ökar takten på den digitala utvecklingen, för e-handel, kundprogram och inom avancerad analys.

För att bli bäst i branschen tycker Robert Kumlin att det är lika viktigt att jobba hårt som att ha roligt på jobbet.

Sofia Nyberger arbetar som inköpare av bröd, kakor och färdigmat. Här får hon användning av både sin kreativitet och sitt ordningssinne.

Kundupplevelse och digitalisering är alltid i fokus för Fabiola Wikström i rollen som e-handelschef på Hemköp.

Som affärsutvecklare jobbar Valentin Romanov med det han tycker är roligast! Digitalisering, att testa nya koncept och utveckling av e-handel.

Direkt efter avslutad examen i datavetenskap började David jobba på Axfood. Med data och algoritmer som sina främsta verktyg jobbar han just nu med Hemköps kundprogram.

Tillsammans med sitt team ser Susanna Wadegård till att Axfoods över 3500 egna varor håller hög kvalitet.

Jessica Johansson, avdelningschef Lön på Axfood SSC, skapar förutsättningar för att medarbetarna ska må bra och göra ett riktigt bra jobb.

David Tingman har jobbat på Axfood Shared Service Center i över tio år – bra ledning och personlig utveckling är två anledningar varför.

Som chef för Axfoods IT-utveckling har Annika Zettermarck en stor inverkan på både koncernen och konsumenternas vardag.

Isak Selling arbetade som HR-koordinator och på Medarbetarsupport, i fem år. Nu träder han in i rollen som avdelningschef.

Efter tre år som junior frontend-utvecklare på Axfood IT kan Erika Basso arbeta självständigt med programmering av appar.

Angeline tycker att hon ständigt utvecklats sedan hon började på Medarbetarsupporten 2018. Nu går hon in i en ny roll som avdelningschef Lön detalj.

Tomas Åberg brinner för att leda och utveckla individer. Genom att erbjuda flera utvecklingssteg och karriärvägar lyckas han med det.