Gå direkt till innehåll

Praktik, uppsats eller examensarbete för Axfood

Student

Praktik, uppsats eller examensarbete för Axfood

Ska du skriva uppsats eller examensarbete eller är det dags för praktik? Inom Axfood gillar vi nya perspektiv och att bli utmanade! Nedan ser du de områden som är aktuella förstudentsamarbeten inom vår koncern.

När vi jobbar med studenter utgår vi från ett affärsmässigt behov. Ämnet ska vara relevant och utvecklande – både för oss och för dig. Om du skriver din uppsats eller gör ditt examensarbete hos oss så får du möjlighet att arbeta med framtidsfrågor samtidigt som du knyter värdefulla kontakter för framtiden.

Vi verkar i en spännande, föränderlig och ständigt aktuell bransch – inom vilken vi vill vara en positiv förändringskraft. Vi uppmuntrar till nytänkande som gör skillnad både för vår egen verksamhet och i samhället.

Aktuella ämnen för praktik, uppsats och ex-jobb

Ämnen för praktik, uppsatser och ex-jobb uppdateras inom kort!

Är du intresserad av Axfoodkoncernen och vill göra något med oss? Skicka en ansökan till vår HR-partner Catarina Wahlert på catarina.wahlert@axfood.se. Skriv tydligt vilket område och under vilken tidsperiod det gäller samt kort om dig och vad du önskar få ut kring praktik/ex-jobb/uppsats. Om det gäller uppsats eller exjobb önskar vi en tydlig frågeställning för området och en plan för arbetet.

Lycka till med studierna och vi hoppas att vi hörs!