Gå direkt till innehåll

Praktik, uppsats eller examensarbete för Axfood

Student

Praktik, uppsats eller examensarbete för Axfood

Ska du skriva uppsats eller examensarbete eller är det dags för praktik? Inom Axfood gillar vi nya perspektiv och att bli utmanade! Nedan ser du de områden som är aktuella förstudentsamarbeten inom vår koncern.

När vi jobbar med studenter utgår vi från ett affärsmässigt behov. Ämnet ska vara relevant och utvecklande – både för oss och för dig. Om du skriver din uppsats eller gör ditt examensarbete hos oss så får du möjlighet att arbeta med framtidsfrågor samtidigt som du knyter värdefulla kontakter för framtiden.

Vi verkar i en spännande, föränderlig och ständigt aktuell bransch – inom vilken vi vill vara en positiv förändringskraft. Vi uppmuntrar till nytänkande som gör skillnad både för vår egen verksamhet och i samhället.

Aktuella ämnen för praktik, uppsats och ex-jobb

Willys

Praktik i butik
Det är våra butikschefer i respektive butik som beslutar om det finns tid, utrymme och personal för att ta emot en praktikant. Ta därför kontakt med butikschefen för den butik du är intresserad av att praktisera i. Kontaktuppgifter till våra butiker hittar du här.

Praktik, uppsats och ex-jobb på supportkontoret
På Willys supportkontor i Göteborg har vi flera olika avdelningar med butiksstöttande funktioner (läs mer här). Är du intresserad av Willys och vill göra något med oss? Skicka en ansökan till vår HR-partner Ann-Charlotte Schröder på ann-charlotte.schroder@willys.se. Skriv tydligt vilket område och under vilken tidsperiod det gäller samt kort om dig och vad du önskar få ut kring praktik/ex-jobb/uppsats. Om det gäller uppsats eller ex-jobb önskar vi en tydlig frågeställning för området och en plan för arbetet.

Hemköp

Praktik i butik
Ta kontakt med butikschefen för den butik du är intresserad av att praktisera i.

Praktik, uppsats och ex-jobb på supportkontoret
Är du intresserad av praktik, exjobb och uppsats hos Hemköp och Tempo Skicka en ansökan till HR-chef charlotte.welin.zetterlund@hemkop.se. Skriv tydligt vilket område och under vilken tidsperiod det gäller samt kort om dig och vad du önskar få ut kring praktik/ex-jobb/uppsats.

Snabbgross

Praktik i butik
Ta kontakt med butikschefen för den butik du är intresserad av att praktisera i.

Uppsats och ex-jobb på supportkontoret
För uppsatsskrivning och ex-jobb på supportkontoret finns möjligheter inom områdena nedan. Skicka in en ansökan med information om dig och din idé samt vilket ämne och tidsperiod det gäller till HR-chef Yvonne Johansson på yvonne.johansson@axfood.se.

  • Hållbarhet
    Fördjupad analys och förslag hur Snabbgross i samarbete med Generation PEP kan hjälpa föreningskiosker att servera mer hållbara mellanmål och måltider.

  • Affärsutveckling
    Fördjupad analys kring konsumenternas efterfrågan i Snabbgross CLUB

  • Kund
    Prioriterade kundtyper – analys och kategorisering av restaurangmarknaden. Exempel uppdelning på lunch- och kvällsrestauranger (olika kök)

 

Axfood IT

Vad roligt att du är intresserad av praktikplats inom Axfood IT! För närvarande finns här inga praktikplatser eller öppningar för examensarbete, utan denna sida uppdateras med möjligheter när det är aktuellt.

För övriga frågor om praktik eller examensarbete, kontakta HR-partner Emelie Engvall, emelie.engvall@axfood.se

Axfood AB

Är du intresserad av att göra praktik, skriva uppsats/ex-jobb inom affärsutveckling, ekonomi/finans, juridik, HR, kommunikation? Skicka en ansökan till Axfood AB:s HR-partner Rebecca Berg på rebecca.berg@axfood.se. Skriv tydligt vilket område och under vilken tidsperiod det gäller samt kort om dig och vad du önskar få ut kring praktik/ex-jobb/uppsats. Om det gäller uppsats eller exjobb önskar vi en tydlig frågeställning för området och en plan för arbetet. När vi fått din ansökan ser vi över möjligheterna med praktik/uppsats/ex-jobb inom någon av våra avdelningar och återkommer till dig.

Lycka till med studierna och vi hoppas att vi hörs!