Gå direkt till innehåll

Samarbeten med högskolor och universitet

Student på väg till skola

Samarbeten med högskolor och universitet

Axfood tror på morgondagens talanger. Studenter är en viktig målgrupp för oss och tillsammans kan vi möjliggöra en framtid med bra och hållbar mat för alla.

Vi besöker årligen flera arbetsmarknadsdagar vid högskolor och universitet för att träffa studenter och prata om vilken framtid Axfoodfamiljen kan erbjuda. Vi tror också på att samarbeta med studentföreningar och organisationer för att ta del av nya tankesätt kring vår egen verksamhet och bransch. Genom åren har vi också bjudit in studenter till casedagar på Axfoods huvudkontor och föreläst vid olika evenemang.

Kontakta oss vid frågor som rör arbetsmarknadsdagar och samarbeten

Center for Retailing

Som en del av Axel Johnson-koncernens retailklubb samarbetar Axfood med Center for Retailing vid Handelshögskolan i Stockholm. Center for Retailing bedriver utbildning och forskning i nära samarbete med den svenska detaljhandeln och ansvarar bland annat för Handelshögskolans treåriga kandidatprogram i Retail Management.

Som student på Center for Retailing har du möjligheten att få en unik inblick i utmaningarna som vi står inför i vår bransch och bidra med nya innovativa idéer och lösningar. Du kan delta i case-dagar, workshops och föreläsningar hos oss på Axfood, lära känna oss bättre och få en djupare förståelse för våra utmaningar och framtidssatsningar.

Läs mer om Axel Johnson och samarbetet med Center for Retailing