Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Cecilia Ketels ny IR-chef på Axfood

18 maj 2015
150x150 CeciliaK

Cecilia Ketels är ny chef för Investor Relations på börsnoterade Axfood AB.

Hon kommer närmast från en tjänst som IR-konsult på byrån Hallvarsson & Halvarsson i Stockholm där hon varit i elva år och förutom konsultuppdrag inför börsnoteringar, M&A, investor relations och finansiell rapportering har Cecilia även varit uthyrd IR-ansvarig till börsnoterade bolag, nu senast som tf chef för investor relations på Eniro.

Innan tjänsten som IR-konsult arbetade Cecilia som investment banker på Deutsche Bank, Bankers Trust och Alfred Berg.

I Cecilia Ketels har vi fått en mycket kompetent och erfaren person som kan ta Axfoods mycket välskötta investerarrelationer till nästa nivå, säger Annica Elmehagen-Lundquist, kommunikationsdirektör på Axfood AB.

Cecilia Ketels börjar sin nya tjänst efter sommaren.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla Axfoods finansiella kommunikation och bygga vidare på kapitalmarknadens förtroende för bolaget.

– Det är oerhört inspirerande att få vara en del i det team som inte bara skapar Nordens ledande detaljhandel utan som en del i detta även har ambitionen att bli bäst inom hållbarhet, säger Cecilia Ketels.

Fakta: Ålder: 46 år. Familj: Gift med Christian Ketels, barnen Tobias, 13, Marius, 13 och Pontus, 6 år. Bor: Lidingö. Gör på fritiden: Sjunger i popkör, joggar och seglar. Äter helst: krämig risotto med citrondoftande pilgrimsmusslor.

För ytterligare information:
Claes Salomonsson, presschef Axfood AB, 0702-89 89 83