Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Save-the-date för Axfoods kapitalmarknadsdag

28 augusti 2017

Axfood bjuder in analytiker, investerare och media till en kapitalmarknadsdag som kommer att hållas i Stockholm den 28 november 2017 med början kl 13:00. Efter kl 17 avrundas dagen med mat och mingel med koncernledningen.

Klas Balkow vd axfood

Axfood bjuder in analytiker, investerare och media till en kapitalmarknadsdag som kommer att hållas i Stockholm den 28 november 2017 med början kl 13:00. Efter kl 17 avrundas dagen med mat och mingel med koncernledningen.

Under dagen kommer presentationer av vd och flera medlemmar i koncernledningen att ge ytterligare inblick i koncernens strategi och verksamhet.

En formell inbjudan med komplett agenda och information om anmälan kommer att skickas ut i slutet av oktober. Kapitalmarknadsdagen genomförs på engelska. Ytterligare information kommer att finnas tillgänglig på axfood.se i god tid inför eventet.