Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Gustav Hasselgren ny vd för Apohem

5 december 2018

Gustav Hasselgren tillträder som ny vd för Apohem. Han kommer närmast från en tjänst som vd för Health and Sports Nutrition Group, där bland annat Gymgrossisten och Bodystore ingår, och var dessförinnan landschef på Procter & Gamble.

Gustav Hasselgren tillträder som ny vd för Apohem. Han kommer närmast från en tjänst som vd för Health and Sports Nutrition Group, där bland annat Gymgrossisten och Bodystore ingår, och var dessförinnan landschef på Procter & Gamble.

 Vi är mycket glada över rekryteringen av Gustav Hasselgren som ny vd för Apohem, säger Christer Hansson, styrelseordförande för Apohem.

Apohem, som Axfood är delägare i, har visionen att bli Sveriges ledande nätapotek.

Gustavs ledaregenskaper i kombination med den tunga erfarenhet som han har av affärsutveckling, e-handel och försäljning av konsumtionsvaror kommer vara en stor fördel för Apohems utveckling framåt, säger Christer Hansson.

Gustav Hasselgren kommenterar den nya tjänsten som ”ett drömjobb”.

Vi står inför en spännande resa. Marknaden för nätapotek växer snabbt, och Apohem har goda förutsättningar med starka ägare och möjligheter till synergier med andra bolag inom koncernen. Planen är att bli ett av de bästa nätapoteken på marknaden, säger han.

Han tillträder sin nya tjänst den 1 mars 2019 och Johan Bergenheim, som under hösten varit tf vd för Apohem, går då tillbaka till sin tjänst som marknadschef på företaget.

Jag ser fram emot att arbeta med Johan och teamet för att sätta Apohem på kartan med ett starkt varumärke och en riktigt vass butik, säger Gustav Hasselgren.

 

För ytterligare information, kontakta:

Johan Bergenheim, tf vd Apohem AB, telefon 0732-671947

Axfoods presstjänst, telefon 0702-89 89 83

Apohem AB har visionen är att bli Sveriges ledande nätapotek. Affärsidén är att erbjuda ett brett och attraktivt sortiment apoteksvaror på nätet, till låga priser, med snabba, trygga leveranser och innovativa kringtjänster som gör kundupplevelsen unik.

Kategorier: Apohem