Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Hemköp öppnar ny butik i Malmköping

18 mars 2019

I Malmköping öppnas den 1 april en ny Hemköpsbutik när Fredrik Alexandersson går från Tempohandlare till Hemköpshandlare. Framgångsbutiken som ökat omsättningen markant de senaste åren breddar nu sortimentet och startar upp catering.

Fredrik Alexandersson Hemkop Malmköping

I Malmköping öppnas den 1 april en ny Hemköpsbutik när Fredrik Alexandersson går från Tempohandlare till Hemköpshandlare. Framgångsbutiken som ökat omsättningen markant de senaste åren breddar nu sortimentet och startar upp catering.

– Jag tog över butiken för drygt tre år sedan och vi har sedan dess gjort stora förändringar. Vi har investerat i nya mer miljövänliga kylar och frysar, sett över sortiment och inredning i butiken. Att ta in lokala leverantörer för bland annat kött, glass och honung har varit en stor framgång, säger Fredrik Alexandersson, handlare Hemköp Malmköping.

Butiken har förutom ett brett lokalt sortiment även egen styckning av kött och en manuell delidisk. En cateringverksamhet startas upp i samband med omprofileringen.

– Vi blir officiellt Hemköp den 1 april och 3-6 april har vi nyöppningsfest. Det blir kampanjer och fest i butiken, alla lokala leverantörer besöker oss och bjuder på smakprover. Som ett startskott för vår nystartade catering bjuder vi på smörgåstårta och vi har ponnyridning för barnen.

Fakta om butiken

Adress: Stora torget 1, Malmköping

Öppettider: alla dagar 08-21.00

Medarbetare: 9 stycken plus extrapersonal

Butiksyta: ca 400 kvm

Ombud för Schenker/Posten

För mer information och bilder kontakta:

Fredrik Alexandersson, handlare Hemköp Malmköping, 073-912 94 40

fredrik.alexandersson@hemkop.se

Elin Jarl, pressansvarig Hemköp. 076-139 25 88, elin.jarl@hemkop.se 

Kategorier: Hemköp