Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Axfood återkallar Garant Salta chips, 200 g

24 september 2019

Garant chips med vinägersmak har olyckligtvis packats i påsar för salta chips under en begränsad tid av produktionen. Vinägerchipsen innehåller mjölkprotein, vilket inte framgår av märkningen och som kan vara till skada för vissa konsumenter. Det gäller påsar med bäst före 28.02.2020 och med tider mellan 06:00 och 08:00 (klockslag tryckt efter datumet). Observera att det bara är påsar med klockslag inom detta tidsintervall som är drabbade.

garant saltade chips

Garant chips med vinägersmak har olyckligtvis packats i påsar för salta chips under en begränsad tid av produktionen. Vinägerchipsen innehåller mjölkprotein, vilket inte framgår av märkningen och som kan vara till skada för vissa konsumenter. Det gäller påsar med bäst före 28.02.2020 och med tider mellan 06:00 och 08:00 (klockslag tryckt efter datumet). Observera att det bara är påsar med klockslag inom detta tidsintervall som är drabbade.

Produkten med det aktuella datumet har sålts i flertalet av Axfoods butiker och är nu stoppad för försäljning i butik.

Axfood beklagar det inträffade och uppmanar alla konsumenter som köpt den aktuella varan att återlämna den till butiken där den är köpt. Vid frågor kontakta Axfood Konsumentkontakt på telefon 0771-87 67 70 eller via kontaktformulär på www.axfood.se/konsumentkontakt. 

För ytterligare information kontakta:

För journalister - Claes Salomonsson, presschef Axfood AB, telefon 0702-89 89 83

För kunder – Axfood konsumentkontakt 0771-87 67 70 (öppet 09.00-15.00 måndag-fredag), alternativt via konsument@axfood.se.

Kategorier: Axfood Dagab