Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Ny Willys Hemma till Möllevången i Malmö

19 augusti 2021

Nu är allt klart för en ny Willys Hemma-butik i området Möllevången i Malmö. Butiken, som Willys tar över från Coop under hösten, kommer efter övertaget att byggas om och omprofileras till Willys Hemmas koncept.

Willys Hemma fasad

Nu är allt klart för en ny Willys Hemma-butik i området Möllevången i Malmö. Butiken, som Willys tar över från Coop under hösten, kommer efter övertaget att byggas om och omprofileras till Willys Hemmas koncept.

Butiken på Claesgatan ligger i ett centralt läge i Malmö i en lokal på ca 1 000 kvm. Öppningen av butiken väntas ske innan årsskiftet 2021. 

Med flera redan väletablerade Willys- och Willys Hemma-butiker i och kring Malmö- och Lund-området innebär etableringen i Möllevången att Willys ytterligare stärker sina positioner i regionen. 

– Willys Hemma är ett mycket uppskattat butiksformat, med sina låga priser och sitt breda sortiment i bostadsnära lägen. Vi är glada över att kunna stärka vår närvaro i Malmö ytterligare, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys. 

Fokus i butiken kommer att ligga på ett brett och varierat sortiment med låga priser. Det kommer bland annat att erbjudas mycket färskvaror och en stor andel ekologiska och miljömärkta varor. Butiken kommer att märkas med Bra Miljöval, som är Naturskyddsföreningens märkning för livsmedelsbutiker, med högt ställda krav på bland annat sortiment och energieffektivitet.

Samtliga tillsvidareanställda medarbetare i Coop-butiken kommer att erbjudas fortsatt anställning i den nya Willys Hemma-butiken. 

Kategorier: Axfood Willys