Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys Hemma öppnar i skånska Ramlösa

16 februari 2022

I slutet av 2023 öppnar en Willys Hemma-butik på Gustavslundsvägen 2 i Ramlösa, söder om Helsingborg. Den nya butiken skapar omkring 20 nya arbetstillfällen.

Willys Hemma Ramlösa

I slutet av 2023 öppnar en Willys Hemma-butik på Gustavslundsvägen 2 i Ramlösa, söder om Helsingborg. Den nya butiken skapar omkring 20 nya arbetstillfällen.

Butiken kommer att öppna i centrala Ramlösa omgiven av flera mindre bostadsområden med skyltning mot Gustavslundsvägen, och med bra parkeringsmöjligheter. Det blir en helt ny fastighet där en tidigare byggnad nu har rivits. Willys Hemma kommer att husera på bottenplan, och i övriga byggnaden blir det bostäder. Byggnaden uppförs av BackerHof AB.

Lokalen som Willys Hemma öppnar i är på cirka 1 400 kvadratmeter och butiken väntas preliminärt öppna i slutet av 2023.

En livsmedelsbutik vid det här läget har varit efterlängtad i Ramlösa. Så det finns stor potential för Willys Hemmas koncept här, som vi vet kommer bli ett uppskattat inslag för de boende i staden och de omkringliggande områdena, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

Willys Hemma är Willys koncept för något mindre butiker i bostadsnära områden eller centrumlägen. Willys Hemma liknar på många sätt ”stora” Willys; de låga priserna är centrala och sortimentet är brett med mycket färskvaror som frukt och grönt, kött, chark och butiksgräddat bröd. Tanken med Willys Hemma är att erbjuda en bostadsnära butik med fullsortiment, men bra mycket billigare än andra närbutiker.

Nyetableringen innebär cirka 20 nya arbetstillfällen.

 

Kategorier: Axfood Willys