Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Snabbgross öppnar ny butik i Norrköping

12 april 2023

Under andra kvartalet 2024 öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross en ny butik i Norrköping. Det blir kedjans 31: a butik – och den första i Norrköping. Butiken skapar 10-12 nya arbetstillfällen på orten.

Snabbgross Fasad ny logo

Under andra kvartalet 2024 öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross en ny butik i Norrköping. Det blir kedjans 31: a butik – och den första i Norrköping. Butiken skapar 10-12 nya arbetstillfällen på orten.

Den helt nya Snabbgrossbutiken etableras i en befintlig lokal på Malmgatan 25 i Norrköping. Norrköpings alla restauranger och caféer får därmed nära till Sveriges största hämtgrossist, som med en välfylld butik med över 6 000 artiklar kommer att välkomna både nya och befintliga kunder.

Axfoods restauranggrossist Snabbgross erbjuder restauranger, caféer, fast food och företagskunder ett brett sortiment, till riktigt bra priser och med personlig service. Butiken kommer också att ha generösa öppettider och distribution via butikens e-handel, och därmed bidra till ett starkt erbjudande till alla restauranger och företagskunder i Norrköpingsregionen.

– Norrköping är en mycket intressant kommun där vi fram till nu saknat en butik. Det känns därför oerhört roligt att äntligen få erbjuda restauranger i Norrköping och närliggande marknader vårt breda sortiment med prisvärda råvaror och bra mat, säger Eva Pettersson, vd för Snabbgross.

Butiken kommer skapa 10-12 nya arbetstillfällen på orten.

Fakta Snabbgross Norrköping
Adress: Malmgatan 25
Butiksyta: cirka 2 200 kvm
Antal medarbetare: 10-12
Öppning: andra kvartalet 2024

 

Kategorier: Axfood Snabbgross