Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Nu öppnar restauranggrossisten Snabbgross i nya lokaler i Kalmar

10 oktober 2023

Idag, tisdagen den 10 oktober, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya, moderna och större lokaler i Kalmar. Den nya butiken ligger i området Berga Industriområde och sysselsätter i dag 10 medarbetare.

Idag, tisdagen den 10 oktober, öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya, moderna och större lokaler i Kalmar. Den nya butiken ligger i området Berga Industriområde och sysselsätter i dag 10 medarbetare.

Kalmarsundsregionen har en växande och stark besöksnäring som restauranggrossisten Snabbgross nu stärker satsningen på. Med en helt ny och modern butik i ett attraktivt läge kan nu Snabbgross tillgodose regionens restaurang-, fastfood- och cafémarknad med ett bredare sortiment till låga priser.

Den nya butiken har förmånliga öppettider veckans alla dagar, och med en större butik har kapaciteten för distribution via butikens e-handel ökat, där Snabbgross nu skapar ytterligare möjligheter för kunder på närliggande marknader att ta del av butikens breda sortiment och låga priser.

Under invigningsdagarna den 10–15 oktober välkomnas både nya och gamla kunder till en välfylld butik med extra vassa erbjudanden. Den 10 oktober kommer flera leverantörer vara på plats och erbjuda smakprover och de första kunderna som besöker och handlar i butiken får en goodiebag.

– Det känns kul att vi nu äntligen kan öppna i våra nya och större lokaler. Från tidigt på morgonen står jag och min kunniga personal redo att möta både befintliga och nya kunder under invigningsdagen och hela invigningsperioden. Med den nya butiken har vi förut-sättningar att växa ytterligare i Kalmar och hela regionen, tillsammans med både befintliga kunder och genom nya kunder som kan ta del av vårt utökade och prisvärda sortiment och de fördelar den nya butiken ger, säger Camilla Nilsson, butikschef på Snabbgross i Kalmar.

Fakta Snabbgross Kalmar
Adress: Rigavägen 3A
Butiksyta: 2 400 kvm
Antal medarbetare: 10

Öppettider:
Måndag-fredag 07.00-18.00
Lördagar: 08.00-14.00
Söndagar: 08.00-14.00

Butikschef: Camilla Nilsson

Snabbgross är en del av Axfoodkoncernen och är koncernens restauranggrossist med en kundbas inom restaurang, fast food, café och övrig företagsmarknad. Tack vare ett brett sortiment med över 13 000 artiklar kan Snabbgross erbjuda prisvärda råvaror för bland annat storkök, pizzerior, gatukök, caféer och konditorier. Detta i kombination med personlig service och god tillgänglighet, geografiskt såväl som genom generösa öppettider, gör Snabbgross till en av Sveriges ledande restauranggrossister. Under 2020 öppnade också den första medlemsbaserade Snabbgross Club-butiken, där även privatkunder kan handla. Läs mer på www.snabbgross.se och www.snabbgrossclub.se.

Kategorier: Axfood Snabbgross