Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Middagsfrid skräddarsyr matkassar för hälsoföretaget Weekly Revolt

22 april 2024

Middagsfrid, Axfoods matkassebolag, inleder ett nytt samarbete med hälsoföretaget Weekly Revolt. Partnerskapet innebär att Middagsfrid kommer att erbjuda skräddarsydda matkassar till deltagare i Weekly Revolts träningsprogram, vilket ger deltagarna enkel tillgång till hälsosamma och näringsrika måltider som kompletterar deras träningsrutin.

Middagsfrid Weekly Revolt

Middagsfrid, Axfoods matkassebolag, inleder ett nytt samarbete med hälsoföretaget Weekly Revolt. Partnerskapet innebär att Middagsfrid kommer att erbjuda skräddarsydda matkassar till deltagare i Weekly Revolts träningsprogram, vilket ger deltagarna enkel tillgång till hälsosamma och näringsrika måltider som kompletterar deras träningsrutin.

2020 lanserades det snabbväxande hälsoföretaget Weekly Revolt, som erbjuder digitala kost- och träningsprogram för den som vill leva ett mer hälsosamt liv. Idag har man haft över 50 000 deltagare i sina träningsprogram och gått från 0 till estimerade 55 miljoner kronor i omsättning 2024.

– Vi är glada över att inleda samarbetet med Weekly Revolt. Vi delar en gemensam vision att främja hälsa och välbefinnande genom att erbjuda näringsrika och goda måltider som passar en aktiv livsstil. Partnerskapet innebär ett nytt innovativt sätt för oss att nå ut med vårt hälsosamma erbjudande och vi ser fram mot att skapa positiva resultat tillsammans, säger Middagsfrids vd Malin Wiklander.

Den 6 maj startar nästa omgång av Weekly Revolts träningsprogram “WR33”, som går ut på att man under 33 dagar utmanas i att skapa bra vanor kring kost och träning, och hitta en balans som fungerar i längden. Tidigare har man kunnat ta del av hälsosamma recept under programmet, men nu kommer man alltså också att kunna få hem matkassar med skräddarsydda recept som Weekly Revolt och Middagsfrid utvecklat tillsammans.

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra deltagare ett ännu mer heltäckande hälsokoncept genom samarbetet med Middagsfrid. Att ha tillgång till näringsrika och balanserade måltider är avgörande för att upprätthålla en aktiv livsstil och uppnå sina träningsmål. Vi är övertygade om att vi nu tillsammans kommer att bidra till att förbättra våra deltagares totala hälsa och välbefinnande, säger Jonathan Hoel, vd och grundare Weekly Revolt.

Det första steget i samarbetet kommer att vara en testperiod under maj 2024. Om testet lyckas enligt förväntningarna ser både Middagsfrid och Weekly Revolt fram mot att utöka samarbetet till fler program och deltagare under hösten.

 

Kategorier: Axfood Middagsfrid