Gå direkt till innehåll

Traineeprogram inom Axfood

Natan Samsson, Andreas Hallin och Erik Ngyuen går Axfoods IT-talangprogram.

Traineeprogram inom Axfood

Traineeprogram? Visst har vi det, flera olika faktiskt – både för dig som har tagit examen vid högskola eller universitet eller jobbar inom någon av våra butikskedjor. Du som arbetar i butik kan till exempel gå en butikschefsutbildning.

Att växa och utvecklas är viktigt. Både för dig som individ och för oss som företag. Vi uppmuntrar nytänkande som gör skillnad både inom vår egen verksamhet och i samhället. Därför satsar vi på traineeprogram. Att vara trainee hos oss innebär att du får arbeta med något som berör oss alla – mat och människor.

Axfood Tech Development Program i samarbete med Nexer

Är du i början av din karriär och vill du jobba med molnlösningar och centrala affärssystem? Nexer Tech Talent och Axfood startar i augusti 2024 ett ettårigt talangprogram riktat mot nyutexaminerade tech-studenter. Ta chansen och starta din karriär hos Axfood. 

Ansök till Axfood Tech Dev Program.

Koncerntraineprogrammet Axplore

Inom Axel Johnson har vi det koncerngemensamma traineeprogrammet Axplore. Syftet med Axplore är att få in ny kunskap, energi och perspektiv till bolagen inom Axel Johnsonkoncernen. Axfood välkomnar att bli utmanade och få in nya perspektiv. Programmet är 12 månader långt och traineerna delar sin tid mellan flera bolag.

Läs mer och ansök till Axplore

Ledarsteget – butikschefsutbildning och utbildning till teamchef

Butiken är vår scen och när du redan jobbar hos oss har du möjlighet att utvecklas till teamchef och butikschef. Syftet är att ge potentiella ledare i butik möjligheten att få en skräddarsydd utbildning för ett framtida ledarskap.

Ledarsteget butikschef är ett utvecklingsprogram och butikschefsutbildning där deltagarna får verklighetsnära uppgifter att genomföra i butik, material att läsa och handledarledda utbildningar att delta på. Programmet utvecklar deltagarnas kunskap och kompetens inom områden som att leda sig själv och sitt team samt att leda verksamhet. Hela utvecklingsprogrammet genomförs under närmare ett år, med gemensam uppstart och avslut. Under programmet ingår även individuella projekt att genomföra och redovisa. 

Ledarsteget teamchef består av flera olika aktiviteter – lärarledd utbildning, e-learning och övningsuppgifter att utföra i butik. Programmet är ett stöd för att deltagaren strukturerat ska utvecklas. Programmet tar cirka ett år att gå igenom.