Utvecklingsmöjligheter

Vi älskar medarbetare som tar initiativ och vill utvecklas. Hos oss finns många karriärmöjligheter och vägar till utveckling. Du kan ta dig an nya ansvarsområden i din befintliga roll, delta i olika projekt eller utbilda andra.

Axfoodkoncernen är en stor arbetsgivare och här finns goda chanser till utveckling, både på ett personligt och ett professionellt plan. Vi vill att våra medarbetare ska växa och utvecklas.

Utbilda dig inom koncernen 

Vi vill att alla våra medarbetare ska ha möjlighet till kontinuerligt lärande och vidareutveckling. Axfoodakademien, vårt centrum för utbildningar, säkerställer ett affärsnära utbud av både e-learnings och lärarledda utbildningar så att alla kan bygga på sin kompetens eller utvecklas i sin roll som ledare. Våra egna medarbetare har möjligheten att bli internlärare i Axfoodakademien och dela med sig av kunskap och erfarenhet till kollegor. Inom koncernen genomförs en e-learning var femtonde minut, varje dag, året om!

”Inom Axfoodkoncernen genomförs en e-learning var femtonde minut, varje dag, året om.”

Gör intern karriär 

Vi uppmuntrar våra medarbetare att prova på olika befattningar och roller inom våra bolag. Kanske jobbar du i butik idag men vill göra karriär inom IT eller inköp? Ta då möjligheten att som nästa steg söka dig till kundsupport på Axfood IT eller jobba med masterdata i vår sortiment- och inköpsorganisation. Det finns inga begränsningar, det är ditt intresse och potential att utvecklas som är drivkraften.

Vill du satsa på en ledarroll så finns det många möjligheter inom olika områden. Vi har en väl förankrad filosofi kring ledarskapet som syftar till att stödja och driva både din och vår affärs utveckling. Vi satsar på att stödja och utveckla ett effektivt värderingsstyrt ledarskap inom Axfood så att alla medarbetare presterar och trivs hos oss.