Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Så blir Eldorados 50-årsfirande – skänker pengar till Musikhjälpen

3 december 2019

När Axfoods eget varumärke Eldorado fyller 50 år förvandlas A house i Stockholm till en egen konceptbutik där all försäljning skänks oavkortat till Musikhjälpen. Projektledare Emma Töpel Hanson berättar mer om firandet.

Emma Töpel Hanson, projektledare för Eldorado.

När Axfoods eget varumärke Eldorado fyller 50 år förvandlas A house i Stockholm till en egen konceptbutik där all försäljning skänks oavkortat till Musikhjälpen. Projektledare Emma Töpel Hanson berättar mer om firandet.

Emma, du är projektledare för Axfoods egna varor och en av initiativtagarna till Eldorados firande. Vad sker den 10 december?
– Vi kommer att fira Eldorados 50-årsdag med en heldag på A house i Stockholm där vi klär om lokalerna till en snygg konceptbutik. Där väntar matstudio, toalettkuddrum, konceptbutik, cafédel, studieyta och utställning med ikoniska produkter – allt i Eldorado-tappning.

Konceptbutik, innebär det att besökarna kommer kunna köpa snygga Eldorado-kläder?
– Absolut. Många av våra kunder har efterfrågat just kläder med Eldorado-prints, vilket vi tidigare endast har delat ut till utvalda profiler och influencers. Exklusivt på Eldorados födelsedag öppnar vi upp för alla som kommer förbi att köpa vår specialdesignade jubileumskollektion, som inkluderar mer än bara kläder. Intäkterna går oavkortat till Musikhjälpen, så vi hoppas att många vill komma och fira med oss.

Emma Töpel Hanson, projektledare för Eldorado

Exklusivt på Eldorados födelsedag öppnar vi upp för alla som kommer förbi att köpa vår specialdesignade jubileumskollektion, som inkluderar mer än bara kläder.

Det är inte många livsmedelsvarumärken som firar sin födelsedag på detta sätt. Hur kommer det sig att Eldorado slår på stora trumman?
– Många har en relation till Eldorado, antingen från studietidens lite billigare matlådor eller som en trygg vardagshjälte i varukorgen. Det är ett budgetalternativ som ändå är kvalitetssäkert, man vet vad man får. Eldorado må fylla 50 år, men känns faktiskt hetare än någonsin!

eldorado_50ar_ahouse.jpg

Här kan du fira Eldorado 50 år

Tid: 10 december 2019 kl 10:00-19:00
Plats: A house, Uggleviksgatan 2A, Stockholm
Vad: Konceptbutik för Eldorado där all försäljning oavkortat går till Musikhjälpen
Vem: Alla som vill fira Eldorados 50-årsdag är välkomna

Kategorier: Axfoodfamiljen Egna varor