Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys till Laholm

3 januari 2018

Willys blir en av aktörerna på det nya handelsområdet i Ängstorp i Laholm. Det blir rejäl press på livsmedelspriserna och cirka 20 nya arbetstillfällen som skapas när kedjan gör sitt intåg på orten.

Willys blir en av aktörerna på det nya handelsområdet i Ängstorp i Laholm. Det blir rejäl press på livsmedelspriserna och cirka 20 nya arbetstillfällen som skapas när kedjan gör sitt intåg på orten.

 – Laholm är en attraktiv ort med ett stort upptagningsområde och läget för den nya butiken är mycket bra, nära pendelparkeringen vid järnvägen och vid infarten till tätorten. Därför är vi mycket glada över att kunna etablera oss här, säger Thomas Evertsson, vd på Willys.

Willys systerkedja Willys Hemma finns sedan tidigare i Laholm och Willys koncept med ett brett sortiment och låga priser är därmed välkänt för många Laholmsbor. Den nya Willys-butiken blir mer lik butikerna i Båstad och Halmstad med större yta, större sortiment och ännu lägre priser. Nästan halva butiksytan kommer att vikas åt färskvaror som färskt kött, frukt och grönt, chark, mejeri och butiksgräddat bröd.

Willys har höga ambitioner på miljöområdet, och den nya butiken kommer att miljömärkas med Bra Miljöval, Naturskyddsföreningens märkning för livsmedelsbutiker. Det innebär bland annat att butiken kommer att drivas på ett energieffektivt sätt, att allt avfall källsorteras och att det finns gott om ekologiska alternativ i sortimentet.

I samband med att den nya Willys-butiken öppnar kommer den nuvarande Willys Hemma-butiken att stänga. Samtliga anställda kommer att erbjudas fortsatt anställning i den nya butiken. Dessutom kommer ytterligare ett 20-tal medarbetare att rekryteras.

För ytterligare information, kontakta:
Johanna Eurén, kommunikationschef Willys, tel 0703-461348

Kategorier: Willys