Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Urban Deli öppnar på Stockholms Centralstation

12 april 2018

Urban Deli växer med en ny enhet i den norra delen av Stockholms Centralstation. Lilla Urban Deli Centralen består av två delar varav den ena erbjuder Urban Delis fräscha, nygjorda sallader att äta på plats eller take away. Den andra är en minibutik med Urban Delis good to go-sortiment.

Urban Deli Centralen

Urban Deli växer med en ny enhet i den norra delen av Stockholms Centralstation. Lilla Urban Deli Centralen består av två delar varav den ena erbjuder Urban Delis fräscha, nygjorda sallader att äta på plats eller take away. Den andra är en minibutik med Urban Delis good to go-sortiment.

Salads & Stuff är Urban Delis salladskoncept, där fokus ligger på omsorgsfullt förädlade råvaror, goda smaker med många vegetariska och veganska alternativ och ofta toppat med en varm komponent. ”Stuff” är alltifrån mellanmål till hot-pots.

–  På Lilla Urban Deli har vi ett sallads- och take away-koncept som ska ge en lika smakrik, matig och intressant måltid som du kan få i någon av våra andra restauranger, säger Jesper Konstantinov, verksamhetsansvarig för Lilla Urban Deli.

Minibutiken kommer att fokusera på "Good to Go”, det vill säga bra mat att ta med hem, på tågresan, efter träningen, till kontoret eller mellan möten. Sortimentet täcker alla dagens måltider och innefattar allt från en-portionsrätter och familjemiddagar till kall gröt, smoothies, bars, färskpressat, mackor och mycket mer. På en relativt liten yta ska man kunna plocka ihop en komplett frukost, lunch, middag eller något mindre till mellanmåltiderna.

–  Vi vet att vårt salladskoncept Salads & Stuff är mycket uppskattat på Sveavägen och på Lilla Urban Deli på Åhlens City och ser fram emot att erbjuda hälsosam och god mat på väg hem eller till tåget i en ny ombygg miljö på Centralstationen. Och eftersom vi är på Centralstationen kommer vi att erbjuda förbeställning och betalning för den smarte resenären, säger Jesper Weidlitz, vd Urban Deli.

Lilla Urban Deli Centralen öppnar i två steg. Salads & Stuff 12 april, minibutiken 17 april.  

Fakta:  

Öppettider: Vardag 06.30-20.00, lördag och söndag 07.30-20.00 Sortiment:  Frukost, lunch, middag och mellanmål. Servering och take away. Adress: Stockholms centralstation, norra delen.

För mer information kontakta:
Jesper Weidlitz, vd: 0707-31 87 00 eller Sibel Wolff, Marknad- och kommunikation: 0733-57 36 35.

Kategorier: Urban Deli