Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Sara Kraft Westrell ny kommunikationsdirektör på Axfood

16 maj 2018

Sara Kraft Westrell har utsetts till ny kommunikationsdirektör och medlem av företagsledningen på Axfood. Hon tillträder sin nya tjänst under hösten 2018.

Sara Kraft Westrell

Sara Kraft Westrell har utsetts till ny kommunikationsdirektör och medlem av företagsledningen på Axfood. Hon tillträder sin nya tjänst under hösten 2018.

Sara Kraft Westrell har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med information för såväl svenska som globala börsnoterade bolag. Sara har en bakgrund som kommunikationsrådgivare på Kreab AB, kommunikationsdirektör på Hexagon AB, marknads- och kommunikationsdirektör på JB Education AB och nu senast som informations-och IR-direktör på Clas Ohlson där hon varit i snart fem år.

Vi är glada över att få välkomna Sara till Axfood. Saras goda ledarskap och breda erfarenhet kommer att vara till stor nytta när det gäller att uppfylla Axfoods mission om att alla ska kunna dela glädjen för prisvärd, bra och hållbar mat och bidra på ett positivt sätt till våra kedjors fortsatt starka utveckling, säger Klas Balkow, vd och koncernchef för Axfood.

Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med Axfoods kommunikationsteam och företagsledning fortsätta det fina arbete som idag bedrivs för att öka kunskapen och kännedomen om Axfood och koncernens olika varumärken. Det ska samtidigt bli spännande att få vara med och bidra till att utveckla bolaget framöver, säger Sara Kraft Westrell.

Sara Kraft Westrell tillträder sin nya roll senast den 1 november 2018

Faktaruta:

Namn: Sara Kraft Westrell. Aktuell: Ny kommunikationsdirektör på Axfood. Ålder: 43. Familj: Man och två döttrar, 9 och 6 år. Bor: Täby norr om Stockholm. Fritidsintressen: Just nu den egna odlingen i trädgården. Äter helst: Dottern Veras hemmagjorda pesto.

För ytterligare information kontakta:

Axfoods pressavdelning, telefon 0702-89 89 83.