Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys klart för ny butik i Häggvik

3 maj 2018

En ny handelsplats i Häggvik i Sollentuna är på väg att ta form och nu står det klart att Willys blir en av aktörerna i det nya centrat. Omdaningen av handelsplatsen innebär att Willys stänger sin nuvarande butik på platsen för att göra comeback 2020.

En ny handelsplats i Häggvik i Sollentuna är på väg att ta form och nu står det klart att Willys blir en av aktörerna i det nya centrat. Omdaningen av handelsplatsen innebär att Willys stänger sin nuvarande butik på platsen för att göra comeback 2020.

Häggvik är ett område i utveckling. Under 2020 öppnar ett nytt handelsområde, med en yta på närmare 30 000 kvadratmeter och många olika butiker. Willys blir en av aktörerna på den nya handelsplatsen.

- Häggviks handelsplats får ett strategiskt läge, där Förbifart Stockholm ansluter till E4:an och med goda kommunikationer till och från Häggvik. Det planeras också för ett stort antal lägenheter i området. Vi har sedan länge funnits här och har en stor och etablerad kundkrets, så vi ser fram emot att utveckla vår närvaro med en helt ny och modern butik, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.  

Willys nuvarande butik i Häggvik kommer att stänga, för att lämna plats för det nya handelsområdet. Vecka 21 blir sista försäljningsvecka och butiken stänger därmed den 25 maj. Samtliga medarbetare i den befintliga butiken kommer att erbjudas anställning i andra Willysbutiker i området.

För ytterligare information, kontakta:
Johanna Eurén, kommunikationschef Willys, tel 070-346 13 48

Kategorier: Willys