Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys öppnar butik på Söder i Stockholm

14 juni 2018

Willys kommer att ta över Hemköp-butiken Mariahallen på Hornsgatan på Södermalm och öppnar därmed sin andra butik i innerstadsläge i Stockholm. Butiken kommer att byggas om för att anpassas till Willys koncept och har premiär under hösten 2018.

Willys kommer att ta över Hemköp-butiken Mariahallen på Hornsgatan på Södermalm och öppnar därmed sin andra butik i innerstadsläge i Stockholm. Butiken kommer att byggas om för att anpassas till Willys koncept och har premiär under hösten 2018.

Under senare år har Willys etablerat ett antal butiker i centrala lägen i storstäderna, bland annat på Fridhemsplan i Stockholm. Den satsningen har gett mersmak och nu är allt klart för en Willys-butik på Hornsgatan på Söder när Willys tar över Hemköp Mariahallen.

- Vår butik på Fridhemsplan har haft en fantastisk utveckling och vi har genom denna och andra etableringar verkligen fått bekräftat att vårt koncept fungerar bra även i centrala storstadslägen. Med vår nya butik på Hornsgatan kommer vi att nå ut till en ny del av staden, vilket vi ser fram emot, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Willys tar över butiken i början av hösten. Butiken kommer sedan att ha stängt i ett antal veckor för ombyggnad, då den anpassas efter Willys koncept med bland annat en stor frukt- och gröntavdelning, ett brett urval med svenskt kött, butiksbakat bröd och många prisvärda vardagsvaror. Det blir ingen manuell deli-disk men däremot en avdelning för färdigförpackade delikatesser. Butiken kommer även fortsättningsvis att vara postombud.

Hemköp Mariahallen stänger i mitten av september. Samtliga medarbetare har blivit erbjudna fortsatt anställning i den nya Willys-butiken.

För ytterligare information, kontakta:
Johanna Eurén, kommunikationschef Willys, tel 070-346 13 48

Kategorier: Willys