Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys öppnar butik i Simrishamn

19 mars 2019

Nu är allt klart för en ny Willys-butik i skånska Simrishamn. Willys flyttar in i en befintlig fastighet nära centrala Simrishamn och tar sikte på att öppna innan årsskiftet.

Nu är allt klart för en ny Willys-butik i skånska Simrishamn. Willys flyttar in i en befintlig fastighet nära centrala Simrishamn och tar sikte på att öppna innan årsskiftet.

Simrishamn, beläget på Österlen cirka 4 mil nordost om Ystad, har cirka 19 000 invånare i kommunen och är en livlig och välbesökt ort under sommarhalvåret. En intressant marknad för Willys, som med ett brett sortiment och låga priser sticker ut från de övriga aktörerna på orten. I närliggande Ystad har Willys en stor och lojal kundkrets.

Willys flyttar in i en fastighet där det tidigare har funnits en Coop-butik. Det är ett halvexternt läge, bostadsnära och nära centrala Simrishamn men med ett bra trafikläge och goda parkeringsmöjligheter. Fastigheten kommer nu att genomgå en total modernisering och anpassas efter Willys koncept. Projektet är ännu i ett tidigt skede, men målsättningen är att öppna innan årsskiftet.

Kategorier: Willys