Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Nu öppnar Axfood Snabbgross i Jönköping

17 februari 2020

Torsdagen den 20 februari öppnar Axfood Snabbgross i Jönköping. Det blir kedjans 25:e butik och den första i Jönköping. Butiken skapar tio nya arbetstillfällen på orten.

Andreas Österlund

Torsdagen den 20 februari öppnar Axfood Snabbgross i Jönköping. Det blir kedjans 25:e butik och den första i Jönköping. Butiken skapar tio nya arbetstillfällen på orten.

Den nya butiken ligger belägen i Södra Munksjöstaden, i området Solåsen. På öppningsdagen den 20 februari, välkomnas alla Jönköpings restauranger och caféer till en välfylld butik och invigning med extra vassa erbjudanden och smakprover från leverantörer.  

Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner och Sveriges femte restaurangtätaste kommun. Detta gör Jönköping till en spännande marknad för Axfood Snabbgross, som erbjuder ett brett och prisvärt sortiment, anpassat för restaurang, fast food och café.  

Med generösa butiksöppettider och distribution via butikens e-handel, bidrar Axfood Snabbgross till ett starkt erbjudande som sticker ut.

 Från kl. 07.00 står jag och min kunniga personal redo att möta kunderna. Det känns fantastiskt kul att vi äntligen är redo att få visa upp vår fina butik och vårt kunderbjudande, säger Andreas Österlund, butikschef på Axfood Snabbgross i Jönköping

Fakta Axfood Snabbgross Jönköping

Adress: Porfyrvägen 1

Butiksyta: 2 500 kvm

Antal medarbetare: 10

Öppettider: Måndag-fredag 07.00-18.00

                   Lördagar: 08.00-14.00

                   Söndagar: 10.00-14.00

Butikschef: Andreas Österlund

För ytterligare information kontakta:

Per Engström, marknad- och e-handelschef på Axfood Snabbgross AB, 073-807 33 95

Axfoods pressavdelning, telefon 0702-89 89 83

Kategorier: Axfood Snabbgross