Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Apohem växer, flyttar till nytt lager i Årsta och dubblerar personalstyrkan

28 maj 2020

Nätapoteket Apohem växer kraftigt och har en stark start på året bakom sig. Nu står det klart att Apohem i höst flyttar till ett nytt e-handelslager. På ett utbyggt lager i Årsta i Stockholm blir nätapoteket granne med Willys, Hemköps och Mat.se:s e-handelslager, vilket skapar utrymme för synergier. Samtidigt mer än dubbleras personalstyrkan.

Apohem lager 2

Nätapoteket Apohem växer kraftigt och har en stark start på året bakom sig. Nu står det klart att Apohem i höst flyttar till ett nytt e-handelslager. På ett utbyggt lager i Årsta i Stockholm blir nätapoteket granne med Willys, Hemköps och Mat.se:s e-handelslager, vilket skapar utrymme för synergier. Samtidigt mer än dubbleras personalstyrkan.

Lagret i Årsta är ett av Stockholms mest centrala e-handelslager. Just nu renoveras det, byggs om och byggs ut för att ännu bättre möta den ökade efterfrågan inom e-handeln. Den totala lagerytan för Apohem blir mer än 2 500 kvadratmeter, vilket ger kapacitet för en fortsatt tillväxt – och potential för synergier.

– Flytten till Årsta är ett stort och viktigt steg för Apohem. Vägg i vägg med våra koncernsyskon Willys, Hemköp och Mat.se skapar vi förutsättningar för synergier, samtidigt som vi bygger en riktigt fin arbetsplats för både befintliga och nya kollegor, säger Apohems vd Gustav Hasselgren.

Flytten sker under hösten, men redan nu börjar Apohem att rekrytera personal inom en rad olika funktioner för den fortsatta expansionen.

– Vi inleder med att rekrytera en lagerchef, som blir en nyckelspelare framöver. Vi kommer också rekrytera både farmaceuter, ett flertal lagermedarbetare och nya kollegor inom försäljning, marknad och kundtjänst. Tillväxten innebär att vi under året mer än fördubblar Apohems personalstyrka, säger Gustav Hasselgren.

Apohems huvudkontor är kvar på Norra Stationsgatan i Stockholm.

Är du intresserad av att jobba på Apohem? Maila till personal@apohem.se.

Kategorier: Apohem