Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Axfood återkallar Eldorado Grillad Gyros, 700g, djupfryst

11 juni 2020

Axfood återkallar Grillad Gyros av märket Eldorado, sedan det visat sig att produkten innehåller senap som inte är deklarerat på förpackningen. Därmed finns risk för allergisk reaktion hos känsliga personer.

Eldorado Gyros

Axfood återkallar Grillad Gyros av märket Eldorado, sedan det visat sig att produkten innehåller senap som inte är deklarerat på förpackningen. Därmed finns risk för allergisk reaktion hos känsliga personer.

Produkten har sålts i flertalet av Axfoods butiker och är nu stoppad för försäljning. Totalt rör det som ett parti med cirka 3 000 förpackningar som återkallas.

Inga konsumentreaktioner eller sjukdomsfall har rapporterats.

Axfood beklagar det inträffade och uppmanar alla konsumenter som köpt den aktuella varan att återlämna till den butiken där den är köpt för ersättning. Vid frågor kontakta Axfood Konsumentkontakt på telefon 0771-87 67 70 eller via kontaktformulär på www.axfood.se/konsumentkontakt.

Kategorier: Axfood Dagab