Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys omlokaliserar i Linköping

3 juni 2020

Willys flyttar till nya lokaler på handelsområdet Tornby i Linköping. Det blir ingen lång flytt sett till avstånd, men med större yta, nyrenoverade lokaler och lättillgänglig parkering blir det helt nya förutsättningar för att erbjuda en uppdaterad och modern Willys-butik.

Bild Willys

Willys flyttar till nya lokaler på handelsområdet Tornby i Linköping. Det blir ingen lång flytt sett till avstånd, men med större yta, nyrenoverade lokaler och lättillgänglig parkering blir det helt nya förutsättningar för att erbjuda en uppdaterad och modern Willys-butik.

Under lång tid har Willys arbetat för att få till ett bättre läge på handelsområdet Tornby i Linköping och nu är det klart: under andra halvåret 2021 öppnar Willys i nya lokaler på området. Det blir i fastigheten där Toys R Us tidigare hade sin verksamhet, granne med Skopunkten och med Ikea på andra sidan gatan. Lokalen kommer nu att genomgå en stor modernisering och anpassning till Willys koncept.

Den nya butiksytan på ca 3 800 kvm innebär en ordentlig ökning jämfört med nuvarande butik, som ligger inne i gallerian i Tornby. Lokalerna är betydligt bättre lämpade för Willys koncept med bra och hållbar mat i en modern och lättillgänglig butiksmiljö.

– Tornby är ett bra handelsområde och Linköping en stark marknad, som vi nu får mycket bättre förutsättningar för att visa upp vårt koncept på, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Kategorier: Axfood Willys