Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Axfood återkallar Eldorado Chokladflarn, 600g

7 augusti 2020

Axfood återkallar Eldorado Chokladflarn med bäst före datum 17.01. 2021 BA200721 eftersom produkten är felaktigt märkt som Havreflarn, och saknar information om att spår av allergenerna mjölk, mandel- och hasselnötter kan förekomma i produkten. Därmed finns risk för allergisk reaktion hos känsliga personer.

Eldorado Havreflarn

Axfood återkallar Eldorado Chokladflarn med bäst före datum 17.01. 2021 BA200721 eftersom produkten är felaktigt märkt som Havreflarn, och saknar information om att spår av allergenerna mjölk, mandel- och hasselnötter kan förekomma i produkten. Därmed finns risk för allergisk reaktion hos känsliga personer.

Produkten har sålts i flertalet av Axfoods butiker och är nu stoppad för försäljning i butik.

Inga konsumentreaktioner eller sjukdomsfall har rapporterats.

Axfood beklagar det inträffade och uppmanar alla konsumenter som köpt den aktuella varan att återlämna till den butiken där den är köpt för ersättning.  Vid frågor kontakta Axfood Konsumentkontakt på telefon 0771-87 67 70 eller via kontaktformulär på www.axfood.se/konsumentkontakt.

 

Kategorier: Axfood Dagab