Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys satsar i centrala Örebro

24 juni 2021

Willys Hemma-butiken på Stortorget i Örebro flyttar ut i tillfälliga lokaler under omdaningen av kvarteret Hållstugan. När förvandlingen av kvarteret är klar, hösten 2024, flyttar butiken tillbaka in i nya, moderna lokaler med egen entré från Stortorget.  

Willys Hemma fasad

Willys Hemma-butiken på Stortorget i Örebro flyttar ut i tillfälliga lokaler under omdaningen av kvarteret Hållstugan. När förvandlingen av kvarteret är klar, hösten 2024, flyttar butiken tillbaka in i nya, moderna lokaler med egen entré från Stortorget.  

Kvarteret Hållstugan vid Stortorget i Örebro är under omdaning. De närmaste åren kommer nästan 100 nya lägenheter och över 30 lokaler att skapas i kvarteret. Lokalerna där Willys Hemma finns idag kommer att rivas, men butiken flyttar i stället in i nya, moderna och fräscha lokaler med egen entré från Stortorget när kvarterets förvandling är klar hösten 2024. Fyra nya bostadshus byggs på taket på den nya Willys Hemma-butiken och mot Stortorget skapas ett nytt torg med plats för bland annat restauranger.

Willys Hemma kommer att ha sin verksamhet igång under hela byggtiden. Under hösten flyttar butiken ut i tillfälliga lokaler på den gamla parkeringsytan, och får då också en ny entré. Även om de tillfälliga lokalerna är mindre än den ordinarie butiken så kommer butiken att ha i princip samma sortiment och erbjudande som vanligt. Och de låga priserna är precis de samma.

Willys Hemma-butiken på Stortorget är en väldigt populär butik med en stor och trogen kundkrets, så det känns mycket positivt att kunna ta nästa steg och erbjuda Örebroarna en ännu bättre och modernare matbutik när omdaningen av kvarteret Hållstugan är klar. Det blir en bra lösning med den tillfälliga butiken och vi är nöjda med att vi kommer att kunna ha i princip samma sortiment, erbjudande och service även under byggtiden, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

 
 

Kategorier: Axfood Willys