Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Inbjudan till Axfoods kapitalmarknadsdag 2021

29 september 2021

Axfood bjuder in analytiker, investerare och media till en kapitalmarknadsdag den 16 december 2021.

Axfood HQ

Axfood bjuder in analytiker, investerare och media till en kapitalmarknadsdag den 16 december 2021.

Kapitalmarknadsdagen kommer att hållas på Axfoods huvudkontor, Solnavägen 4 i Stockholm. Lunch serveras från klockan 12.00. Mötet inleds klockan 13.00 och beräknas pågå till klockan 16.30, följt av ett mingel.

Syftet med kapitalmarknadsdagen är att ge en uppdatering om Axfoods långsiktiga strategi och status kring koncernens finansiella mål. Fokus kommer ligga på utvecklingen för koncernens olika verksamheter samt strategiska initiativ inom områden såsom logistik och automation, IT, digital utveckling, e-handel och hållbarhet. Presentationer kommer att hållas av medlemmar ur koncernledningen och deltagarna kommer ges möjlighet att ställa frågor.

Anmälan till kapitalmarknadsdagen görs genom att skicka ett mail till
osa@axfood.se. Agenda och mer detaljerad information kommer att publiceras på Axfoods webbplats. Kapitalmarknadsdagen kommer även att sändas live på Axfoods webbplats och en inspelning kommer att finnas tillgänglig i efterhand.

 

Kategorier: Axfood