Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Premiär för Hemköp Lundby Park i Göteborg

30 september 2021

I dag öppnar nya Hemköp Lundby Park på Hisingen och butikschef Fredrik Silfver hälsar kunderna välkomna till en efterlängtad butik med fokus på färskvaror. Butiken skapar cirka 20 nya arbetstillfällen i området.

Fredrik Silfver bc Hemköp Lundby park

I dag öppnar nya Hemköp Lundby Park på Hisingen och butikschef Fredrik Silfver hälsar kunderna välkomna till en efterlängtad butik med fokus på färskvaror. Butiken skapar cirka 20 nya arbetstillfällen i området.

Butiken ligger i entréplan av ett nybyggt bostadshus och erbjuder ett brett sortiment av färskvaror och vällagad färdigmat. Läget är centralt med direkt anslutning till flertalet bussar och spårvagn.  

– Äntligen har vi premiär för butiken som är så efterlängtad i området. Det känns otroligt spännande att få öppna en så fin butik med ett fantastiskt läge i en stadsdel som expanderar i snabb takt, säger Fredrik Silfver, butikschef Hemköp Lundby Park.

Fredrik Silfver har lång erfarenhet inom Hemköp och kommer närmast från rollen som teamchef på Hemköp Selma Lagerlöfs torg.

Intresset att arbeta i butiken har varit stort. Fler hundra ansökningar kom in till de 20 nya jobb som skapats.

–  Det har varit ovanligt många och kompetenta sökande till tjänsterna och det känns som att vi har fått ihop ett riktigt starkt lag, som ska ge våra kunder ett bemötande och service i toppklass, säger Fredrik Silfver.

Hemköp Lundby Park har ett hållbart system för värmeåtervinning och energisnåla kylar, frysar och belysning. Fastigheten har byggts med högsta hållbarhetsstandard.

Fakta Hemköp Lundby Park
Adress: Hjalmar Brantingsgatan 106
Butiksyta: cirka 600 kvm
Antal medarbetare: cirka 20
Öppettider: alla dagar 07.00–22.00
Butikschef: Fredrik Silfver
Premiär: 30 september 2021

 

Kategorier: Axfood Hemköp