Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Restauranggrossisten Snabbgross öppnar i nya lokaler i Linköping

17 januari 2022

Tisdagen den 18 januari öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping. Den nya butiken ligger i området Tornby och ligger endast ett stenkast från den tidigare lokalen. Butiken sysselsätter i dag 14 medarbetare.

Snabbgross Fasad ny logo

Tisdagen den 18 januari öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross i nya och större lokaler i Linköping. Den nya butiken ligger i området Tornby och ligger endast ett stenkast från den tidigare lokalen. Butiken sysselsätter i dag 14 medarbetare.

Linköping ligger i en stark tillväxtregion och i regionen finns det många restauranger och företag. Axfoodkoncernens restauranggrossist växlar nu upp satsningen i Linköping och på närliggande marknader med en helt ny butik.

Med den nya, moderna och större butikslokalen har sortimentet utökats med cirka 300 nya artiklar, till samma låga priser som tidigare. Därtill har kapaciteten för distribution via butikens e-handel utökats och tillsammans med butikens generösa öppettider, veckans alla dagar, kan nu Snabbgross tillgodose regionens restaurangkunder med ett ännu starkare erbjudande.

Under invigningsdagen den 18 januari och fram till den 23 januari välkomnas både nya och gamla kunder till en välfylld butik med extra vassa erbjudanden.

– Det känns riktigt kul att vi äntligen öppnar vår nya och fräscha butik där vi visar att vi satsar i Linköping. Med den nya butiken har vi skapat förutsättningar att satsa framåt, både genom ett bredare sortiment, låga priser, generösa butiksöppettider och förbättrad distribution via butikens e-handel. Det gör att vi skapar ett ännu starkare erbjudande till Linköpings alla restauranger och företag. Jag ser fram emot en härlig öppningsvecka tillsammans med våra nya och gamla kunder, säger Therese Blomberg, butikschef på Snabbgross i Linköping.

Fakta Snabbgross Linköping:
Adress: Attorpsgatan 6A, Tornby
Butiksyta: 2 500 kvm
Antal medarbetare: 14

Butikschef:
Therese Blomberg

Öppettider:
Måndag-fredag 07.00-18.00
Lördagar: 08.00-14.00
Söndagar: 08.00-14.00

För mer information besök Snabbgross webbplats 

Kategorier: Axfood Snabbgross