Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Snabbgross satsar vidare i Kalmar och öppnar i nya lokaler

24 januari 2022

Det står nu klart att Axfoods restauranggrossist Snabbgross bygger nytt och flyttar in i nya och större lokaler i Kalmar. Den nya butiken etableras i ett attraktivt läge i Berga industriområde. Butiken sysselsätter i dag 10 medarbetare. Den nya butiken har planerad öppning under det fjärde kvartalet 2023.

Snabbgross Fasad ny logo

Det står nu klart att Axfoods restauranggrossist Snabbgross bygger nytt och flyttar in i nya och större lokaler i Kalmar. Den nya butiken etableras i ett attraktivt läge i Berga industriområde. Butiken sysselsätter i dag 10 medarbetare. Den nya butiken har planerad öppning under det fjärde kvartalet 2023.

Med 75 000 invånare och Kalmarsundsregionens växande besöksnäring är Kalmar en region med stark tillväxt, där Axfoodkoncernens restauranggrossist Snabbgross nu växlar upp sin satsning.

Den nya butiken kommer att ha en yta om 2 400 kvadratmeter, vilket både skapar större utrymme för kunder som vill handla direkt i butiken och för butikens e-handel, och därmed ger ytterligare möjligheter för kunder på närliggande marknader att ta del av butikens breda sortiment och låga priser på det sätt som passar dem bäst.

– Det känns riktigt kul att vi satsar framåt och bygger en helt ny, fräsch och större butik. Med ett bredare sortiment, låga priser, generösa butiksöppettider och förbättrad distribution via butikens e-handel bidrar Snabbgross med stor tillgänglighet för Kalmar och omgivningens alla restauranger, och ett starkt helhetserbjudande som sticker ut, säger Camilla Nilsson, butikschef på Snabbgross i Kalmar.

För mer information besök Snabbgross webbplats 

Kategorier: Axfood Snabbgross