Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Nu öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross ny butik i Gävle

7 april 2022

Idag öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross den helt nya butiken i Gävle. Det blir kedjans 28:e butik – och den första i Gävle. Butiken skapar initialt 12 nya arbetstillfällen på orten.

Snabbgross Gävle medarbetare

Idag öppnar Axfoods restauranggrossist Snabbgross den helt nya butiken i Gävle. Det blir kedjans 28:e butik – och den första i Gävle. Butiken skapar initialt 12 nya arbetstillfällen på orten.

Den helt nybyggda Snabbgrossbutiken ligger i området Sörby Urfjäll. Under invigningsdagarna den 7-10 april välkomnas alla Gävles restauranger och caféer till en välfylld butik och en invigning med extra vassa erbjudanden och smakprover från leverantörer.  Under torsdag-fredag finns bland annat en foodtruck på plats utanför butiken för att bjuda på härliga smakprover ur sortimentet.

Gävle ligger i en stark tillväxtregion med många restauranger och företag. Det gör Gävle till en spännande marknad för Snabbgross, som erbjuder ett brett och prisvärt sortiment, anpassat för restaurang, fast food och café.

Med generösa öppettider och också distribution via butikens e-handel bidrar Snabbgross till ett starkt erbjudande mot företagskunder. Den nya butiken har initialt skapat 12 nya arbetstillfällen på orten och målsättningen är att framåt kunna växa butiken med ytterligare 5-6 medarbetare.

– Från tidigt på morgonen står jag och min kunniga personal redo att möta kunderna under invigningsdagen. Det känns fantastiskt kul att vi äntligen är redo att få visa upp vår fina butik och vårt prisvärda kunderbjudande, säger Jenny Svedvall, butikschef på Snabbgross i Gävle.

Fakta Axfood Snabbgross Gävle
Adress: Utmarksvägen 12
Butiksyta: 2 600 kvm
Antal medarbetare: 12
Öppettider:
Måndag-fredag 07.00-18.00
Lördagar: 08.00-14.00
Söndagar: 10.00-14.00
Butikschef: Jenny Svedvall

För mer information besök Snabbgross webbplats 

Kategorier: Axfood Snabbgross