Gå direkt till innehåll
  • sv
  • The page is not available in English en

Willys Hemma kommer till Hönö i Göteborg

18 augusti 2022

Under 2023 öppnar en Willys Hemma-butik på Hönö i Göteborgs norra skärgård, trafikorienterat nära färjeläget på ön. Den nya butiken skapar omkring 20 nya arbetstillfällen.

Willys Hemma fasad

Under 2023 öppnar en Willys Hemma-butik på Hönö i Göteborgs norra skärgård, trafikorienterat nära färjeläget på ön. Den nya butiken skapar omkring 20 nya arbetstillfällen.

Willys koncept för något mindre butiker i bostadsnära lägen – Willys Hemma – kommer till skärgårdsön Hönö i Öckerö kommun. Butiken kommer att öppna tillgängligt nära färjeläget mellan väg 155 och Tärnvägen, i en helt ny fastighet där tanken är att flera andra kommersiella aktörer också ska husera.

Det kommer att bli en konceptenlig Willys Hemma på cirka 1 100 kvadratmeter, och butiken kommer preliminärt att öppna under 2023.

Det känns både spännande och väldigt roligt att ta Willys Hemmas koncept ut till Göteborgs skärgård. Det saknas en lågprisaktör med bra mat till låga priser i kommunen som kan sätta fart på konkurrensen, så det finns stor potential för Willys Hemma här, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

Willys Hemma liknar på många sätt ”stora” Willys; de låga priserna är centrala och sortimentet är brett med mycket färskvaror som frukt och grönt, kött, chark och butiksgräddat bröd. Tanken med Willys Hemma är att erbjuda en närbutik med fullsortiment, men bra mycket billigare än andra närbutiker.

 

Kategorier: Axfood Willys